Youngprimitive Winter meeting
19. 01. 2016 / akce

Youngprimitive Winter meeting

Pst? Je tu někdo? :) Jestli jo, tak tu mám info, že v pátek se poveselíme v brněnském klubu VIBE (Hrozně vyhajpovaný místo teď :) K tanci a poslechu hraje známá trojka já aka PDF, iMad a WiiT. Jo a Arco. Startujeme už ve 22:00 tak doražte hned z kraje ideálně, ať tam nehraju pro prázdnej sál heheh. Bude to fajn. Těším se moc!


03. 08. 2015 / akce

Žhlo to zase fest

Ano. Zase to žhlo fest, už po třetí a já musím tam nahoru vyslat děkovný pozdrav! Počasí bylo skvělé. Jak to letos probíhalo? Jako na drátkách. V sobotu v 10 dopoledne jsme dojeli do areálu, kde už se stavěla stage. Musím říct, že Luxus, který nám ji každoročně poskytuje má rok od roku lepší vybavení a letos už celá scéna vypadala moc hezky. Všichni vystupující si pochvalovali i skvělý zvuk. Tak to má být!


15. 07. 2015 / akce

ŽHNETOFEST 2015

Olé! Pomalu se nám blíží přelom července a srpna a to znamená jediné. Je na čase se opět potkat na jednom místě, poslechnout si fajn muziku, vypít pár drinčíčků, pokecat s lidma, které známe už dlouho, ale není čas se ani pořádně potkat. Ano. Je tu již třetí ročník našeho malého primitivního festiválku ŽHNETOFEST. Opět proběhne v Hulíně a to 1. srpna. Mejdan začíná již od samého sobotního poledne, takže prosím doražte co nejdřív, protože víte jak to vždycky rychle uběhne a ráno s bolehlavem člověk ani neví, že něco zažil :)


Předvánoční YP besídka
03. 12. 2014 / akce

Předvánoční YP besídka

Děcka! Tož vánoce za dveřma, tak by to chtělo nějaký mejdan ještě adventní. Ten sme naplánovali na 12. 12. 2014 a kde jinde než ve Zlínském Bloku 12. Celý klub bude pro nás a uděláme si to hezké. Doražte příští pátek do Bloku. Poděkujeme, zhodnotíme a tak. K tanci a poslechu hraje mé funk & disco alterego PDF a elektro mág IMAD. A budeme mít ještě jednoho hosta. Ale je to překvápko :) A zakončím to slovy klasika: "Přiďte. Nevadí že se neznáme, stejně se nebudeme pamatovat..."


22. 10. 2014 / akce

Mejdan proběhl úspěšně

Tak páteční mejdan se povedl myslím. Blok12 se nám trošku zvětšil a celému prostoru to jen pomohlo. Hlavně pozitivně hodnotím rozšíření baru a člověk se tak nemusí tlačit v druhé nebo třetí řadě na skleničku. A potažmo se toho asi i víc vypije :)


Sunny days are over
06. 10. 2014 / akce

Sunny days are over

Je to tak. Léto je fuč. A tak sme si říkali, že by bylo fajn si s ním udělat takovou rozlučku v indooru :) A kde jinde než v našem oblíbeném klubu Blok12 ve Zlíně. Který je teď navíc v rekonstrukci a náš mejdan bude jeho otvíračka v rozšířených prostorech. K tanci a poslechu hraje osvědčená trojka - PDF, WIIT, IMAD. Potkáme se, popijem, pokouříme, pokecáme, zatančíme, užijeme si to ne? Ukažte se. Děcka!


01. 09. 2014 / akce

Barum Czech Rally Zlín 2014

Tenhle víkend proběhla Zlínská událost roku pro všechny autíčkáře, ale nejen pro ně. Barumka ve Zlíně. Přebůstované fábky v centru města mě moc neberou, navíc si myslím že to ani není uplně safe zábava, ale tak musím přiznat jakousi atmošku té noční erzetě v centru Svitu. To zase jo...


04. 08. 2014 / akce

Žhlo to fest i letos!

Ok. Zpátky v realitě. Tak zkusím pár řádků. Už podruhé sme si uspořádali takový malý festiválek. I letos to žhlo fest a počásko prostě vyšlo na jedničku. Ve své džískové vestičce sem strávil celý den a ani v 6 ráno sem nepociťoval chlad :) Taková ta teplá letní noc, kdy je povoleno všechno :)


24. 07. 2014 / akce

Žhnetofest 2014 spot vol. 3

Třetí upoutávka na mejdan roku :) No. To asi ne, ale dobré to bude. Snad to bude žhnout fest o zbytek se už postará fajn banda lidí. Těším se! Jo a tady je aktuální line-up učinkujících přátelé. Budu rád, když dorazíte už po obědě a ne že se začnete trousit až pod rouškou tmy!


© Copyright 2012–2024 youngprimitive.
All Rights Reserved.
DámskéPánskéDětské