25. 12. 2001 / aktuálně

Aktuálně

Tak se hlásím z inetové kavárny UMAXE (reklama za 3bitku :-) Štědrovečerní scénku mám za sebou. Dostal sem zimní boty, manchestráky, jégrovi drtiče mrazu, IN roláček, japonskou směs, fotoknížku Františka Dostála, kredit na mobil. Díky všem za smsková pfka. Já to letos bojkotoval jednak proto že se už nic originálního nedá vymyslet a jednak proto že sem neměl kredit. Páteční již druhý YP meeting v olomouckém Depu byl opět ve znamení nekolika desítek brk. A následný sobotní clanwar proti FLC Třinec dopadl naším jednoznačním vítězstvím. Kluci netrénovali a tak dostali na prdel. Ale věřím že se do dalšího souboje vyhecují a začnou trénovat aby opět dokázali svoje kvality.


21. 12. 2001 / aktuálně

Aktuálně

Takže milí kumpáni a kumpánky! Tenhle rok pomalu končí čiže by bylo dobré poděkovat, zhodnotit a tak...Myslím že můžu být spokojený. Mám super práci která mě baví, mám ženu která mě miluje :-) mám kolem sebe fajn lidi se kterýma si rozumím a opravdu bavím, o víkendu poskládám nové PC, mám skvělej foťák (eh chvilka materialismu) vychází pořád kvalitní hudba, pokřupuju linecké, v batohu na mě čeká něco zajímavého :-) Děkuju všem lidem co si zabookovali tyhle stránečky a chodí se sem pobavit v těžkých chvílích kdy na vás útočí realita ze všech stran. Chci poděkovat taky rodičům, hlavně mamince za teplý večeře a čistoskvoucí prádlo, díky Martince za to s jakou trpělivostí mě vychovává ve slušného člověka, dík Adobe za Photoshop, dík Lamb za navozenou nostalgii, díky mému zápěstí které mi slouží stále dobře, díky všem! Nějaké moudro na závěr? Ve sněhových bitvách mějte vždycky o jednu kouli navíc! stay TUNED!




21. 12. 2001 / aktuálně

Aktuálně

No tak včera sem se zase pobavil u zpráv. Herr Železný prchnul na Slovensko. Na tom by nebylo nic tak hrozného. Tragédie je, že se tam rozhodnul uhnizdit a splodit další televizi uff uff. Takže úspěšná novácká demence se šíří dál. Chtěl bych tímto popřát všem slovenským primitivům upřinou soustrast s jejich kulturou a projevit přání brzského krachu téhle televize která - pozor - jako jediná má v názvu citoslovce. A není náhodou že to je citoslovce orgasmu slovenských žen. Jak originální, jak vtipné, jak vkusné...slovenští bratia! prežijtě to bez následkou.


21. 12. 2001 / aktuálně

Aktuálně

Nazdárek! Hlásím se naposledy patrně v tomhle roce. Dnešek tu nějak přetrpím a po práci hurá do Olomouce na sraz mladých primitivů do Depa No.9 za vydatné zvukové podopory chlapců z dvoikytroiky. Sejde se široká veřejnost z Plzně, Třince, Kroměříže, Olomouce a kdo ví ještě odkud. Jestli dnes večer ještě nic nemáte, tak se hecněte a doražte do OL za náma!!! V sobotu od 12:00 máme clanwar v counterstriku proti Třinci uff uff. Vůbec to vypadá na překně perný víkend. Tohle sem vám "namaloval" :-)


klik pro 1600 x 1200


20. 12. 2001 / aktuálně

Aktuálně

Pozadal me Zabijak, abych sem hodil reklamu. Pokud mate radi fantasy a hrajete to, mrknete na tenhle link:
http://www.geocities.com/ergeran.


Vsem odpurcum reklamy se omlouvam:-)


20. 12. 2001 / aktuálně

Aktuálně

Gyd trošičku přehání :-) Ale chci vám spíš ukázat další digistory nafocených v posledním měsíci. Kdo se chce podívat jak fotí C2100 UZ má možnost v další již 28 digistory :-)


digistory 28


20. 12. 2001 / aktuálně

Aktuálně

Včera sem strávil večer ve společnosti asi dvou set dívek studujících Pajdu v OL. Fakt sranda :-) Měli vánoční besídku a asi 6 tříd mělo za úkol vymyslet nějaké krátké divadelní představení. DO OL sem se vypravil něco kolem druhé hodiny. Dobu čekání na autobus jsem vyplnil s Martym jedním brkem. Odchytnul nás nějaký ukrajinec s otázkou kde se dá ve ZL sehnat ganja nakonec zůstal na brko. jeho mocné plíce si joint podaly na dva tahy a zase zmizel :-) Cesta autobusem mi příjemně utíkala. V OL sem dorazil do U klubu - studentský klubík s barem a placem na pařbu. Svět vysokoškoláků je někdy fakt k smíchu. Pocit některých jedinců že snědli moudrost tohohle světa. Kvalitně si ulítávají na myšlence že oni budou mozek tohohle státu a i jejich zábava je tomuhle podřízená. Nejvíc sem se asi bavil křepčením děkanů a vedoucího fakulty, když ze sebe strhal svetr a v pěkném bílém Vasilovi (nátělníku) si užíval s holkama v kruhu na skladby jako: Holky za padesát..., sex je náš, v zemi se narodil krtek, popř. nějací ti Beatles. Lehké dotyky po zadnicích svých svěřenkyň, úsměvy na každou stranu, bedlivé pozorování pohybu fotoaparátů. Přeci jenom jsou to ženatí tatínci ale vydržte to, když celý dny učítě takový roštěnky. A že to ty holky o sobě ví a umí to prodat uff uff. Docela mě bavilo infiltrovat se mezi tyhle lidičky. VŠ akce mají svoje kouzlo jenom bych chtěl některým říct: nežerte to tak! abyste neztratili sebekontrolu a kontakt s ostatním světem ustaraných pracujících :-)


19. 12. 2001 / aktuálně

Aktuálně

Včera sem odposlechnul cestou v autě rozhovor z nějakým Afgánský pohlavárem severní aliance. Ptali se ho jak hodlá zlepšit lidská práva v Afganistánu. "Kamenování za cizoložství nezrušíme, pouze se bude kamenovat menšími kameny. Také veřejné pověšování lidí zůstane. Nenecháme je však vyset týden ale jenom hodinu...." Myslím že Afganistán si pomohl z bláta do louže :-(


18. 12. 2001 / aktuálně

Aktuálně

Úryvek z dnešní cesty s Bossem do Kunína: "Filipe! na koulovačku mám perfektní typ, jak lehce a vychytrale porazit protivníka. Základ je udělat si dvě sněhové koule. Tu jednu nahodíš vysokým obloučkem směrem k nepříteli a v momentě kdy nepřítel upře pozornost na tu první kouli, metáš druhou kouli přímo do xychtu. Zákařené, leč účinné..."


© Copyright 2012–2024 youngprimitive.
All Rights Reserved.
DámskéPánskéDětské