30. 12. 2007 / aktuálně

Aktuálně

Aktuálně se hlásím z chaty. Krom snowboardů a jídla sme si sem dovezli samozřejmě i několik notebooků s připojením. Tak můžu vesele updatovat. Zrovna sme došli s procházky lehké. Zbytek bandičky vzal fošny a vyrazili na noční ježdění. Sníh ale stojí za prd. Je tu asi 25cm a všechno umělej sníh a zmrzlé plochy a co hlavně - mlha předemnou mlha zamnou, takže sportu sem tu zatím moc nestihnul. No neva. Snad zítra :) Jinak tu mám last moment. Flek pro dva nadšence co můžou dorazit zítra oslavit silvestra na horách. Chata se jmenuje Bohemika a je to v Orlických horách, takže pokud by se někdo vyhecoval a chtělo se mu dojet, klidně může. 500kč za noc. Kdyžtak na můj mobil. Jdu se dívat na Švejka. Hezkej novej!


23. 12. 2007 / aktuálně

Aktuálně

Ho ho hooo. Vánoce za dveřma a já tu nějaký ten den neupdatoval bo sem se jaksi nedostal k internetu. Mac je sice super, ale inet mi na něm nefrčí, takže sem odkázan na Nitčin notebook. Poslední dny jsou blázinec. Teď sem konečně dořešil dárky. Už je jen s pomocí zabalím a zítra rozdám. Tohle bude asi trošku pomatený update. Přitom stalo se mi dost věcí o kterých sem si řekl: kua tohle musím napsat na blog, ale jak ted o tom tak zpětně přemýšlím, žádnou podstatnou si nevybavuju.


26. 11. 2007 / aktuálně

Aktuálně

Vzhledem k tomu, že tu mám v Lublani více času, mohl sem se konečně pořádně zavěnovat portfóliu svých prací. V duchu staré pravdy - obal prodává, sem zaobalil své věci do aktuálního trendy štýlu (taková je doba). Prezentace je myslím si jednoduchá, přehledná a jasná. Žádné žvanění kolem, jen obrázky. Tak jak to mám sám nejradši. Chybí tam ještě dost věcí, protože sem použil jen to, co mám tady na notebooku a co šlo zrecyklovat z yp webu. V každým případě je to hotové, mám splněno do školy i pro sebe a na pár let zase klid :) Jestli máte chuť a čas, mrkněte. Btw: kdyby vás nudil obrázek na pozadí, stačí reloadnout stránku. Jo a ještě jedna rada. Chce to monitor s chlapským rozlišením!


02. 11. 2007 / aktuálně

Aktuálně

Máte někdy chvilky, kdy ste ochotni uvalit nějaké peníze za věc, kterou už dopředu víte, že nebudete nějak zásadně potřebovat a patrně skončí brzo někde v rohu? Já jo :) Většinou tyto věci pořizuju při takzvaných hurá nápech, jako třeba včera. Stavil sem se za Gydem. Znáte to. Přátelská návštěva, co novýho, sklíčko, tohle, támhle. Posadil mě před volant a pustil hru Live for speed. Jak je člověk "high", neskutečně sem si to užíval viz video níže (jo na pozadí hobloval gyd svůj set).


31. 10. 2007 / aktuálně

Aktuálně

O tenhle odkaz se s váma musím podělit. MAKE MY LOGO BIGGER Cream je výborný nápad :) Patrně to rozešlu všem klientům ale obávám se že by to stejně nepochopili.


28. 10. 2007 / aktuálně

Aktuálně

Konec víkendu máme na dosah. Za zmínku určitě stojí páteční mejdánek v Třinci. Čekal sem hodně, ale tohle ne :) Výborná kalba s fajn lidma kolem a dobrou muzikou jak to ti dva hároši Gyd s Helmem umí. Finální bloudění po paneláku a hledání správného bytu zkoušením klíče do všech dveří ve všech patrech bylo adrenalínovým završením večůrku :) Dostával sem se z toho celou sobotu. Zdravím tímto do Třince všechny kumpány a kumpánky co sem tam zase po nějaké době potkal. Děkuju Doovi a Silvě za nocleh a luxusní snídani a jako malý revanž přikládám fotogalerku z onoho pátečního mecheche. Omlouvám se za zhoršenou kvalitu ve finále, protože zmáčknout spoušt bylo maximum co sem dokázal, natož ostřit nebo komponovat.


26. 10. 2007 / aktuálně

Aktuálně

THX GOD ITS FRIDAY! Já už si užívám dva dny zpět v ČR. Zůstávám do 4.11 a pak zase frrrrr zpět. Dneska se vydám s ypmuzik.org aka jesus djs na dálný sever za našimi kamarády z Třince. Setkáme se tam na oficiální návštěvě s YP velvyslancem pro Slezsko DOem. Pokecáme, popijem. Akorát dnes budu muset vynechat tanec, protože sem chtěl před chvílí vyhrotit romantickou scénku a odnést v náruči přitelkyni do postele, ale nějak sem to podcenil nebo co a tak mi ustřelilo v zádech jak dlouho ne a já se poskládal na zem a bylo po romantice :) Co vám mám povídat...charabel :) Užijte si víkend bandičko.


25. 10. 2007 / aktuálně

Aktuálně

Jen připomínám, že galerie s akcí ČESKO - Do it yourself se začíná zvolna plnit. Pokud ste si už udělali tričko nebo máte origoš kousek, vyfoťte se mi a fotku buďto pošlete nebo nahoďte sami přímo na yp forum.


20. 10. 2007 / aktuálně

Aktuálně

Mám tu tip na nový a jistě originální blog. Je to vlastně videoblog a nemá ho na svědomí nikdo jiný než Zdenda zvaný Polish. Později z důvodů záměny s policí nebo s Poláky upravený na Poulish.


© Copyright 2012–2024 youngprimitive.
All Rights Reserved.
DámskéPánskéDětské