26. 07. 2018 / muzika

Žhnetofest 2018

Rok zase utekl jako splašený kůň a tentokrát těch koňů je trošku víc. Rovných 40. Ano, young definitivně odklusalo se stádem někam na západ a já tu zůstal se čtyřmi křížky na ramenou, které potáhnu samozřejmě dál. Takže tu máme osmý ročník Žhnetofestu a navrch oslavu tohohle ljubilea :) Bez dalších větších sentimentálních keců - doražte děcka! 4. 8. do Hulína. Proberem život, dáme si něco dobrého k jídlu i pití, zkusíme ještě rozhýbat tuhnoucí klouby a možná z toho vznikne i legendární mejdan ze kterého se budem dostávat ještě v týdnu. Přijeďte mi ulehčit to stárnutí. Díky!


25. 06. 2018 / muzika

Bang & Olufsen Beosound 2 recenze

Muzika zabírá v mém životě celkem značnou část. Poslouchám hudbu 12 hodin denně. Už je to asi 5 let co hudbu pouštím i druhým. Prostě bez hudby si nedokážu život představit a taky pochopitelně řeším, na čem si ji pouštím. Hned taky musím dodat, že nejsem žádný audiofil, který hrotí.


26. 07. 2017 / muzika

Žhnetofest 2017

Rok s rokem se sešel a máme tu půlku léta a tak je potřeba se zase sejít (ano, je to každý rok těžší a těžší), poklábosit, dát si pivko, podebatovat co nového, zatančit si na fajn muziku. Prostě mejdan. Letos to tak nějak organizačně táhnu sám, takže žádné velké vylapávky. Akce bude jen pro známé a známé známých. Už se tam nehodlám dohadovat s lokálama aby tu lampu fakt neničili a podobně. Letos budou dvě živá vystoupení. Don Juan Disko dojede a pak objev Francis Svalis. Mladší bratr od iMada (který letos bude chybět). Má hromadu syntetizátorů a umí to pěkně rozjet. Do toho takové ty klasiky jako GYD, PAUSER, PDF, WIIT, CZIDA. Bary budou, pivo bude, jídlo bude, slunce je taky domluvené, takže jestli ještě nemáš program na 12. 8. 2017, ukaž se v Hulíně! YP Komunita žije!


PDF - Music for babies
05. 08. 2016 / muzika

PDF - Music for babies

Děcka žiju! Vím, jsem hroznej. Tak ve zkratce. Všechno dobrý! Práce hromada, Ferda roste jako z vody a dělá nám radost, léto je super a žhnetofest proběhl. Já pořád sbírám hezký písničky a teď sem z nich namixoval tenhle set. Pro tohle léto jako dělaný a můžete ho pouštět i svým malým potomkům! Užívejte tepla a já se zase ozvu. Brzo. Fakt! PUSŤTE SI MĚ TADY!


16. 05. 2014 / muzika

PDF - Live HOBLUJ TOUR set

Po nějakém čase jsem přidal svůj nový hudební set na mixcloud. Nahrál jsem si ho při vystoupení na Flédě, takže místy omluvte drobné errory. Baví mě tyhle housové, nu-disko, elektro beaty. Vybírám věci s příjemnou rytmikou, beatem kolem 125bpm, chytlavou melodii, vokály. Myslím že ideální set na vzpružení v tomhle pátečním zamračeném dni. THX GOD ITS FRIDAY!


26. 11. 2013 / muzika

PDF - Disco roots

Po delší době jsem zase nahrál nový set na mixcloud.com. Tentokráte jsou to disko fláky z let sedmdesátých, osmdesátých. Moře z nich budete znát v nějakýho současných houseový remixech, ale tohle jsou kořeny. Tohle je disko, které nám toho tolik dalo a tolik lidí insiprovalo. Dejte mu šanci!


16. 10. 2013 / muzika

Lorde - inteligentní popina

Ještě o jedné věci bych tu rád napsal, než na to zase zapomenu. V současné pop muzice se už moc neorientuju a vpodstatě mi to vše přijde takové přiteplené a nepřirozené a hážu to za záda. Co mě ale upřímně oslovilo a asi i trošku zasáhlo je mladinká slečna z Nového Zélandu. Říká si Lorde a já posledních 14 dnů hltám její dva singly. Hlavně videoklip Royals mě po dlouhé době donutil fascinovaně hledět na youtube. Ta skladba na mě působí až magicky. Je pomalá, klidná s pravidelným beatem. V kombinaci s jejím hláskem a tím minimalistickým klipem je to audiovizuální zážitek. A asi nejsem sám jak se tak dívám. Aktuálních 36 miliónu shlédnutí, tím se může pochlubit málokterý interpret.


11. 10. 2013 / muzika

Videoreport ze Žhnetofestu

Tak konečně se povedlo Gazpachovi sestříhat smysluplný report z našeho letošního letního festiválku ŽHNETOFEST. Mrkněte a něj. Ti co se zůčastnili, můžou zavzpomínat, ty co nedojeli to možná naláká na další ročník.


Massive attack B sides
18. 07. 2013 / muzika

Massive attack B sides

Pokud máte rádi Massive attack, možná vás zaujme tenhle set, který sem nedávno nahrál z B stran singlů od MA. Něco jsou remixy, něco jsou skladby, kterýma se nechali MA inspirovat. Na set se dostanete kliknutím na obrázek, nebo tady :) Enjoy!


© Copyright 2012–2024 youngprimitive.
All Rights Reserved.
DámskéPánskéDětské